Ringhum.

Fiók és biztonság

Biztonság, adatvédelem és az Ön adatai

Hogyan védheti bejelentkezését kétlépcsős azonosítással, tekintheti meg és zárhatja le munkameneteit, szabályozhatja, ki hallhatja a felvételeket, állíthatja be, meddig őrizzük meg az átiratokat és a hangot, és exportálhatja vagy törölheti adatait.

5 perc olvasás Frissítve: 24 szeptember 2026

Ezen az oldalon

Hívásai tartalmazzák ügyfelei nevét, számát és beszélgetéseit, így számít, ki láthatja azokat, és meddig őrizzük meg őket. Ez a cikk bemutatja az Ön rendelkezésére álló beállításokat: bejelentkezésének védelmét, annak eldöntését, hogy csapatában ki mit lát, az átiratok és felvételek tárolási idejének kiválasztását, valamint adatai exportálását vagy törlését.

Kapcsolja be a kétlépcsős azonosítást

A kétlépcsős azonosítás egy második lépést ad a bejelentkezéshez: a jelszava után egy 6 számjegyű kódot ad meg a telefonján lévő azonosító alkalmazásból. Tulajdonosoknak és adminoknak ajánljuk.

  1. Nyissa meg a Beállítások oldalt, és válassza a Biztonság fület.
  2. A Kétlépcsős azonosítás alatt nyomja meg a Kétlépcsős azonosítás beállítása gombot.
  3. Nyisson meg egy azonosító alkalmazást, mint a Google Authenticator, az 1Password vagy az Authy.
  4. Olvassa be a QR-kódot, vagy adja meg a megjelenített kulcsot.
  5. Adja meg az alkalmazásból kapott 6 számjegyű kódot, és nyomja meg a Megerősítés és bekapcsolás gombot.
  6. Mentse el a Helyreállítási kódokat valahova biztonságos helyre.

Minden helyreállítási kód egyszer működik, ha elveszíti telefonját. Bármikor létrehozhat Új helyreállítási kódokat; a régiek ekkor leállnak. A kétlépcsős azonosítás kikapcsolásához nyomja meg a Kikapcsolás gombot, és erősítse meg jelszavával.

A kétlépcsős azonosítás akkor is érvényes, amikor közösségi bejelentkezéssel jelentkezik be. E-mailt kap, amikor a kétlépcsős azonosítást be- vagy kikapcsolják, vagy amikor új helyreállítási kódokat hoznak létre.

Jelszava és bejelentkezései

  • Módosítsa jelszavát a Beállítások → Biztonság → Jelszó alatt. Legalább 8 karakter szükséges, betűkkel és számokkal. E-mailt kap, amikor módosul.
  • Az e-mail-cím módosítása a Beállítások → Profil alatt csak azután lép életbe, hogy megnyitja az új címre küldött megerősítő linket.
  • Több egymást követő hibás jelszó után a bejelentkezés rövid időre szünetel.

Tipp: E-mailt küldünk, amikor fiókja egy általa korábban nem használt böngészőből vagy eszközről jelentkezik be. Ha nem ismeri fel, módosítsa jelszavát, és jelentkezzen ki mindenhol máshol.

Munkamenetek megtekintése és lezárása

A Beállítások → Biztonság alatt:

  • A Bejelentkezett eszközök felsorolja azokat a böngészőket, amelyekből fiókja bejelentkezett, azzal, hogy mikor használták utoljára. Az Elfelejtés eltávolít egyet a listáról, így az onnan való bejelentkezés újra figyelmezteti Önt.
  • A Kijelentkezés mindenhol máshol lezár minden más munkamenetet, és csak azt a böngészőt tartja meg, amelyet éppen használ. Erősítse meg jelszavával.
  • A Böngészőmunkamenetek → Kijelentkezés más munkamenetekből ugyanezt teszi más eszközökkel, ahol be van jelentkezve.

Ki láthatja a hívásokat és felvételeket

A hozzáférés a munkaterülete szerepköreit követi. Mindenki a munkaterületen, a megtekintőket is beleértve, láthatja a hívásokat, átiratokat és felvételeket. Csak tulajdonosok és adminok törölhetnek hívásokat, kezelhetnek telefonszámokat, hozhatnak létre API-kulcsokat, és csatlakoztathatnak integrációkat. Adja meg az embereknek a legalacsonyabb szerepkört, amire szükségük van. Lásd: Hívja meg csapatát, és állítsa be a szerepköröket.

A tulajdonosok és adminok láthatják a Legutóbbi tevékenységet a Tagok oldalon: a tagok, asszisztensek, számok és API-kulcsok módosításait, és hogy ki tette.

Hívásrögzítés

A rögzítés egy új asszisztensnél ki van kapcsolva. Asszisztensenként kapcsolhatja be a Asszisztensek → Szerkesztés → Hívásbeállítások → Felvétel alatt, a Hívások rögzítése funkcióval. A Tájékoztassa a hívókat, hogy a hívás rögzítésre kerül alapból be van kapcsolva, és ezt elmondja a köszöntés elején, a hívó nyelvén. Sok helyen ez kötelező. Lásd: Hívásrögzítés és beleegyezés.

Meddig őrizzük meg az adatokat

Alapértelmezetten az átiratokat és felvételeket addig őrizzük meg, amíg a munkaterület létezik. A Scale csomagban a tulajdonosok és adminok korlátot állíthatnak be:

  1. Nyissa meg a Beállítások oldalt, és válassza a Munkaterület fület.
  2. Az Átiratok és felvételek megőrzése alatt válassza az 1 év, 6 hónap, 90 nap, 30 nap, 7 nap, vagy a Nulla megőrzés — soha ne tárolj átiratot vagy hangot opciót.
  3. Nyomja meg a Munkaterület mentése gombot.

A régebbi átiratokat, felvételeket és hangüzeneteket minden éjjel töröljük. A hívásösszefoglalók és eredmények megmaradnak. Nulla megőrzéssel az átirat és a hang törlődik, amint a hívásösszefoglaló elkészül.

Adatok törlése

Mi Hol Ki
Egy hívás és átirata Nyissa meg a hívást, Hívás törlése Tulajdonosok és adminok
Egy kontakt Nyissa meg a kontaktot, Kontakt törlése (a hívások és időpontok megmaradnak) Bárki, aki kezelheti a kontaktokat
Egy asszisztens a hívásaival, átirataival és felvételeivel Asszisztensek, sormenü, Törlés Tulajdonosok és adminok
A teljes munkaterület Beállítások → Munkaterület → Munkaterület törlése, a nevének beírásával megerősítve A tulajdonos
Az Ön fiókja Beállítások → Profil → Fiók törlése, jelszavával Ön

Egy munkaterület törlése véglegesen eltávolítja minden asszisztensét, számát, hívását és tagját. Telefonszámai visszakerülnek a telefontársasághoz, az élő hívások véget érnek, és előfizetése leáll. Minden tag e-mailt kap.

Fiókja törlése 30 napra ütemezi a törlést. Az előfizetések azonnal leállnak, és a telefonszámok a következő megújulásukkor felszabadulnak, és nem állíthatók vissza. Ha 30 napon belül újra bejelentkezik, a törlés visszavonásra kerül. Ha más tagokkal rendelkező munkaterületet birtokol, előbb ruházza át a tulajdonjogot.

Adatai exportálása

  • Adataim letöltése (Beállítások → Profil → Az Ön adatai): mindent, amit Önről mint személyről tárolunk, egy JSON-fájlként.
  • Munkaterület-adatok exportálása (Beállítások → Munkaterület → Munkaterület exportálása): tagok, asszisztensek, számok, webhookok és minden hívás az átiratával, egyetlen JSON-fájlként. Csak a tulajdonos exportálhat.
  • Egyedi hívások: töltse le az átiratot (szöveg vagy JSON) vagy a felvételt a hívás oldaláról.
  • Listák: a hívások, kontaktok, időpontok, rendelések, foglalások, postaláda-elemek és tagok CSV-ként exportálhatók az oldalaikról.

Hogyan kezeljük az érzékeny adatokat

  • Az API-kulcsok egyszer jelennek meg, amikor létrehozza őket, és csak egy ujjlenyomatként kerülnek tárolásra, így senki nem olvashatja vissza őket. Lásd: API-kulcsok és jogkörök.
  • A csatlakoztatott alkalmazásokhoz megadott bejelentkezési adatok titkosítva kerülnek tárolásra.
  • A számla-szám és a PIN, amelyet egy szám hozzánk hozatalakor ad meg, titkosítva kerül tárolásra.
  • A telefonszámokhoz és számáthozatalokhoz tartozó dokumentumok közvetlenül a telefontársasághoz kerülnek ellenőrzésre. Mi nem tároljuk azokat.

Ha valaha megkérjük, hogy igazolja személyazonosságát, az igazolványáról készült fotókat döntésünk után 30 nappal töröljük.

A teljes részletekért olvassa el az Adatvédelmi szabályzatot és az Adatfeldolgozási megállapodást a /legal/privacy és a /legal/dpa címeken.

Továbbra sem boldogul?

Írjon a(z) [email protected] címre, vagy küldjön nekünk üzenetet. A Team és Scale csomagok elsőbbségi támogatást kapnak.

Kapcsolatfelvétel a támogatással