Hesap ve güvenlik
Ekibinizi davet edin ve roller belirleyin
Çalışma alanınıza kişileri nasıl davet edersiniz, her rolün neler yapabildiği, her planda koltukların nasıl çalıştığı ve tek bir girişten birden fazla çalışma alanı nasıl yönetilir.
5 dk. okuma Güncellendi: 24 Eylül 2026
Bu sayfada
Bir çalışma alanı paylaşılır: davet ettiğiniz herkes aynı asistanları, numaraları, aramaları ve gelen kutusunu görür. Her kişinin, neyi görüp değiştirebileceğine karar veren bir rolü vardır, böylece bir resepsiyonist faturalandırmayı değiştiremeden veya numaraları silemeden mesajlarla çalışabilir. Kişileri Üyeler sayfasında yönetirsiniz.
Birini davet etme
Sahip veya yönetici olmanız gerekir.
- Kenar çubuğunda Üyeler'i açın.
- Üye davet et'e basın.
- E-posta'larını girin ve bir Rol seçin.
- Davet gönder'e basın.
Katılmak için bir bağlantı içeren bir e-posta alırlar. Bağlantı yedi gün çalışır. Zaten bir hesapları varsa, daveti bildirimlerinde de görürler. Yoksa, davetin gönderildiği e-posta adresini kullanarak bağlantıdan bir hesap oluştururlar.
Bekleyen davetler altında bir daveti Yeniden gönderebilirsiniz, bu ona yedi gün daha verir, veya İptal edebilirsiniz.
İpucu: Davet, e-posta adresine bağlıdır. Biri onu farklı bir adresle giriş yapmışken açarsa, Yanlış hesap görür ve çıkış yapıp değiştirebilir.
Roller
| Rol | Kısaca |
|---|---|
| Sahip | Faturalandırma ve çalışma alanını silme dahil tam erişim |
| Admin | Faturalandırma ve çalışma alanını silme dışında her şeyi yönetir |
| Üye | Asistan oluşturur, arama yapar ve her şeyi okur |
| İzleyici | Asistanlara, numaralara ve aramalara salt okunur erişim |
Her çalışma alanının tam olarak bir sahibi vardır, genellikle onu oluşturan kişi. Birini davet ettiğinizde Admin, Üye veya İzleyici seçebilirsiniz.
Her rolün yapabildikleri
| İzin | Sahip | Admin | Üye | İzleyici |
|---|---|---|---|---|
| Asistanları, numaraları, aramaları, dökümleri ve kayıtları görme | Evet | Evet | Evet | Evet |
| Kişileri, randevuları, siparişleri, rezervasyonları, gelen kutusunu ve kampanyaları görme | Evet | Evet | Evet | Evet |
| Şirket profilini, bilgi bankasını ve entegrasyonları görme | Evet | Evet | Evet | Evet |
| Üyeleri ve davetleri görme | Evet | Evet | Evet | Evet |
| Planı, kullanımı ve faturaları görme | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| API anahtarlarını ve webhook'ları görme | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Asistan oluşturma ve düzenleme | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Giden ve test aramaları yapma | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Şirket profilini, hizmetleri, SSS'leri, personeli ve bilgi bankasını düzenleme | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Kişileri, randevuları, siparişleri ve menüyü, rezervasyonları ve odaları yönetme | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Gelen kutusu öğelerini atama ve çözme | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Giden kampanyalar oluşturma ve çalıştırma | Evet | Evet | Evet | Hayır |
| Asistanları arşivleme ve silme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Telefon numarası satın alma, atama ve silme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Aramaları silme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| API anahtarları ve webhook'ları oluşturma ve iptal etme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Entegrasyonları bağlama ve bağlantısını kesme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Üye davet etme ve çıkarma, rolleri değiştirme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Denetim günlüğünü (Son etkinlik) görme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Çalışma alanını yeniden adlandırma ve ayarlarını değiştirme | Evet | Evet | Hayır | Hayır |
| Planı ve ödeme yöntemini değiştirme, kredi ekleme | Evet | Hayır | Hayır | Hayır |
| Tüm çalışma alanı verilerini dışa aktarma | Evet | Hayır | Hayır | Hayır |
| Çalışma alanını silme | Evet | Hayır | Hayır | Hayır |
Üyeler sayfasındaki Roller kartı aynı özeti gösterir.
Not: Bir üye veya admin bir asistan oluşturduğunda veya değiştirdiğinde, sahip bu konuda bir e-posta alır.
Bir rolü değiştirme veya birini çıkarma
Üyeler sayfasında, sahipler ve adminler listeden bir kişinin rolünü değiştirebilir veya satırındaki menüyü açıp Çalışma alanından çıkar'ı seçebilir. Kişi her iki durumda da bir e-posta alır. Adminler kimseye kendi rollerinin üzerinde bir rol veremez.
Bir çalışma alanından kendiniz ayrılmak için Çalışma alanından çık'a basın. Onun asistanlarına ve aramalarına erişiminizi kaybedersiniz.
Sahipliği devretme
Bunu yalnızca sahip yapabilir. Yeni sahibin satırındaki menüyü açın ve Sahipliği devret'i seçin. Onlar sahip olur, siz admin olursunuz. İkiniz de bir e-posta alırsınız.
Sahip çıkarılamaz ve çalışma alanından ayrılamaz. Önce sahipliği devredin.
Her plandaki koltuklar
Çalışma alanındaki her kişi, siz dahil bir koltuk kaplar. Hâlâ bekleyen ve süresi dolmamış davetler de bir koltuk kaplar.
| Plan | Çalışma alanı başına kişi |
|---|---|
| Starter | 1 |
| Solo | 1 |
| Team | 10 |
| Scale | Sınırsız |
Üyeler sayfası kaç koltuğun kullanıldığını gösterir. Hiç kalmadığında, Üye davet et Planınızda boş koltuk kalmadı gösterir. Faturalandırma altında yükseltin veya bir koltuğu boşaltmak için bekleyen bir daveti iptal edin. Bkz. Plan değiştirme.
Birden fazla çalışma alanı
Bir çalışma alanının kendi asistanları, numaraları, üyeleri ve planı vardır. Ayrı şirketler veya markalar için ayrı çalışma alanları kullanın.
- Geçiş yapmak için, kenar çubuğunun üstündeki çalışma alanı menüsünü açın ve başka bir çalışma alanı seçin.
- Bir tane oluşturmak için, aynı menüyü açın, Yeni çalışma alanı'nı seçin, bir Çalışma alanı adı girin ve Çalışma alanı oluştur'a basın. Onun için rehberli kuruluma yönlendirilirsiniz.
Kaç çalışma alanına sahip olabileceğiniz planınıza bağlıdır: Starter ve Solo'da 1, Team'de 3, Scale'de 3, daha fazlasını ekleyebileceğiniz. Başka birinin çalışma alanına davet edilmek kendi sınırınıza sayılmaz.
Son etkinlik ve dışa aktarmalar
Sahipler ve adminler, Üyeler sayfasında Son etkinliği görür: üyeleri, asistanları, numaraları ve API anahtarlarını kimin, ne zaman değiştirdiği. Üye listesini indirmek için CSV dışa aktar'a basın.
Sorun giderme
"O kişi zaten bu çalışma alanının üyesi." Zaten katılmışlar. Bunun yerine listeden rolünü değiştirin.
"Bu çalışma alanının planında boş koltuk kalmadı. Sahipten yükseltmesini isteyin." Daveti kabul eden kişi, bu arada çalışma alanı dolduysa bunu görür. Bir koltuğu boşaltın veya yükseltin, ardından daveti tekrar gönderin.
"Bu davetin süresi doldu." Davetler yedi gün geçerlidir. Bir sahip veya adminden Yeniden gönder'e basmasını isteyin.
"Bu davet artık geçerli değil." İptal edildi veya zaten kullanıldı. Yenisini isteyin.
İlgili makaleler
Bildirimler: e-posta, anlık bildirim ve ekip uyarıları
Ringhum size aramalar, mesajlar ve rezervasyonlar hakkında nerede bilgi verir, her kişi kendi e-posta ve telefon bildirimlerini nasıl seçer ve Slack veya Microsoft Teams gibi bir ekip sohbetine nasıl uyarı gönderirsiniz.
Güvenlik, gizlilik ve verileriniz
İki adımlı doğrulama ile girişinizi nasıl korursunuz, oturumlarınızı nasıl görüp sonlandırırsınız, kayıtları kimin duyabileceğini nasıl kontrol edersiniz, dökümlerin ve seslerin ne kadar saklanacağını nasıl ayarlarsınız ve verilerinizi nasıl dışa aktarır veya silersiniz.
Planlar, yükseltmeler ve iptal etme
Her planın nelerin içerdiği, aylık ve yıllık faturalandırmanın nasıl çalıştığı, yükselttiğinizde veya düşürdüğünüzde ne olduğu ve nasıl iptal edip faturalarınızı nasıl bulacağınız.
Gelen kutusu: mesajlar, geri aramalar ve konuşmalar
Mesajlar, geri arama istekleri, sesli mesajlar, adaylar ve metin, WhatsApp ile sohbet konuşmaları Gelen kutusuna nasıl ulaşır, ekibiniz bunları nasıl atar, önceliklendirir, yanıtlar ve kapatır.
Hâlâ takıldınız mı?
E-posta gönderin [email protected] veya bize mesaj gönderin. Team ve Scale planları öncelikli destek alır.