Ringhum.

Χρέωση και χρήση

Πλάνα, αναβαθμίσεις και ακύρωση

Τι περιλαμβάνει κάθε πλάνο, πώς λειτουργεί η μηνιαία και η ετήσια χρέωση, τι συμβαίνει όταν αναβαθμίζετε ή υποβαθμίζετε, και πώς να ακυρώσετε και να βρείτε τα τιμολόγιά σας.

6 λεπτά ανάγνωσης Ενημερώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2026

Σε αυτή τη σελίδα

Το Ringhum έχει τέσσερα πλάνα: Starter, Solo, Team και Scale. Καθένα περιλαμβάνει έναν αριθμό λεπτών κάθε μήνα, ένα σύνολο ορίων και ένα σύνολο λειτουργιών. Μπορείτε να αλλάξετε πλάνο οποιαδήποτε στιγμή από το Χρεώσεις. Μόνο ο ιδιοκτήτης του χώρου εργασίας μπορεί να αλλάξει το πλάνο.

Τα πλάνα

Starter Solo Team Scale
Μηνιαία τιμή $19 $99 $299 από $492
Ανά μήνα, με ετήσια χρέωση $17 $89 $279 από $462
Λεπτά που περιλαμβάνονται ανά μήνα 190 1.000 3.600 6.000 ή περισσότερα
Τιμή ανά επιπλέον λεπτό $0.085 $0.085 $0.08 $0.075
Χώροι εργασίας 1 1 3 3 ή περισσότεροι
Μέλη ομάδας 1 1 10 Απεριόριστα
Ταυτόχρονες κλήσεις 1 3 10 50 ή περισσότερες
Βοηθοί AI 1 3 Απεριόριστοι Απεριόριστοι
Τηλεφωνικοί αριθμοί 1 1 3 5 ή περισσότεροι
Αριθμοί που περιλαμβάνονται στην τιμή 1 1 2 2, συν 1 χωρίς χρέωση

Τα επιπλέον λεπτά πληρώνονται από την προπληρωμένη πίστωσή σας. Δείτε Πώς μετρώνται τα λεπτά και Προπληρωμένη πίστωση και ανανεώσεις. Όταν καλούν περισσότεροι από όσους επιτρέπει ταυτόχρονα το πλάνο σας, οι επιπλέον καλούντες ακούν σήμα κατειλημμένου.

Λειτουργίες ανά πλάνο

Οτιδήποτε δεν παρατίθεται εδώ ισχύει σε κάθε πλάνο, συμπεριλαμβανομένων των ραντεβού, των εισερχομένων, της βάσης γνώσεων, της ηχογράφησης κλήσεων και των απομαγνητοφωνήσεων.

Λειτουργία Starter Solo Team Scale
Μηνύματα και κλήσεις WhatsApp Ναι Ναι Ναι Ναι
Αποστολή μηνυμάτων κειμένου (SMS) Όχι Ναι Ναι Ναι
Το brand σας σε email πελατών Όχι Ναι Ναι Ναι
Απαντήσεις AI σε εισερχόμενα μηνύματα κειμένου Όχι Όχι Ναι Ναι
Εξερχόμενες καμπάνιες Όχι Όχι Ναι Ναι
Αμφίδρομος συγχρονισμός Google Calendar Όχι Όχι Ναι Ναι
Συνδέσεις HubSpot, Pipedrive και Calendly Όχι Όχι Ναι Ναι
Δοκιμαστικές κλήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης Όχι Όχι Ναι Ναι
Widget ιστότοπου Όχι Όχι Ναι Ναι
Δημόσια σελίδα κράτησης Όχι Όχι Ναι Ναι
Υποστήριξη προτεραιότητας Όχι Όχι Ναι Ναι
Έλεγχοι διατήρησης δεδομένων Όχι Όχι Όχι Ναι
Βοήθεια μεταφοράς αριθμού Όχι Όχι Όχι Ναι

Η λήψη μηνυμάτων κειμένου λειτουργεί σε κάθε πλάνο. Στην καρτέλα Συνδρομή του Χρεώσεις, οι λειτουργίες που δεν περιλαμβάνει το πλάνο σας δείχνουν κλειδαριά και το πλάνο που τις ξεκλειδώνει.

Scale: επιλέξτε το δικό σας μέγεθος

Το Scale διαμορφώνεται από εσάς αντί για τηλεφωνική κλήση πωλήσεων. Κάντε κλικ στο Διαμόρφωση Scale στη σελίδα Χρεώσεις για να ανοίξετε τον υπολογιστή, και μετά επιλέξτε:

  • Λεπτά από 6.000 έως 120.000 τον μήνα, σε βήματα των 1.000. Η τιμή ανά λεπτό μειώνεται όσο αγοράζετε περισσότερα.
  • Ταυτόχρονες κλήσεις, από 50 έως 250.
  • Τηλεφωνικοί αριθμοί, από 5 έως 150.
  • Χώροι εργασίας, από 3 έως 50.

Οι επιπλέον ταυτόχρονες κλήσεις, αριθμοί και χώροι εργασίας τιμολογούνται ανά μονάδα κάθε μήνα. Ο υπολογιστής δείχνει το σύνολο πριν αγοράσετε.

Μηνιαία ή ετήσια χρέωση

Χρησιμοποιήστε τον διακόπτη Μηνιαίως και Ετησίως πάνω από τις κάρτες πλάνων για να συγκρίνετε τιμές. Η ετήσια χρέωση πληρώνεται μία φορά τον χρόνο και κοστίζει λιγότερο ανά μήνα.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα συμπεριλαμβανόμενα λεπτά σας μηδενίζονται κάθε μήνα, την ημέρα του μήνα που ξεκίνησε η συνδρομή σας. Ένα ετήσιο πλάνο δεν σας δίνει δώδεκα μήνες λεπτών μονομιάς.

Αλλαγή του πλάνου σας

  1. Ανοίξτε Χρεώσεις και μείνετε στην καρτέλα Συνδρομή.
  2. Στο Πλάνα, επιλέξτε Μηνιαίως ή Ετησίως.
  3. Κάντε κλικ στο Αναβάθμιση σε ή Υποβάθμιση σε στο πλάνο που θέλετε. Για το Scale, κάντε κλικ στο Διαμόρφωση Scale.
  4. Αν δεν έχετε ακόμη συνδρομή, πληρώστε στην ασφαλή σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Μπορείτε να εισαγάγετε εκεί κωδικό προσφοράς αν έχετε έναν.

Τι συμβαίνει στη συνέχεια εξαρτάται από την αλλαγή:

Αλλαγή Πότε ισχύει Τι πληρώνετε
Πρώτη συνδρομή Όταν πληρωθεί η ολοκλήρωση αγοράς Την τιμή του πλάνου
Αναβάθμιση σε ακριβότερο πλάνο Άμεσα Την πλήρη τιμή του νέου πλάνου, χρεωμένη τώρα
Αλλαγή μεταξύ μηνιαίας και ετήσιας χρέωσης Άμεσα Την πλήρη τιμή για το νέο διάστημα χρέωσης, χρεωμένη τώρα
Υποβάθμιση σε φθηνότερο πλάνο Άμεσα Τη χαμηλότερη τιμή από την επόμενη ημερομηνία χρέωσής σας

Μετά από αναβάθμιση ή αλλαγή του διαστήματος χρέωσης, μια νέα περίοδος χρέωσης ξεκινά εκείνη την ημέρα, με τα πλήρη λεπτά του νέου πλάνου. Το αχρησιμοποίητο μέρος του παλιού πλάνου σας δεν επιστρέφεται ούτε πιστώνεται, επειδή τα λεπτά του ήταν διαθέσιμα προς χρήση. Οι μελλοντικές πληρωμές και οι μηδενισμοί λεπτών σας ακολουθούν τη νέα ημερομηνία.

Μετά από υποβάθμιση, τα λεπτά και τα όρια του νέου πλάνου ισχύουν αμέσως, και η ημερομηνία χρέωσής σας παραμένει η ίδια. Δεν υπάρχει πίστωση για το αχρησιμοποίητο μέρος του ακριβότερου πλάνου.

Αν η πληρωμή για αναβάθμιση δεν ολοκληρωθεί, βλέπετε «Η πληρωμή για το νέο πλάνο δεν ολοκληρώθηκε, γι' αυτό το πλάνο σας δεν άλλαξε.» Η κάρτα σας μπορεί επίσης να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε πρώτα την πληρωμή.

Τιμολόγια, αποδείξεις και στοιχεία πληρωμής

Κάντε κλικ στο Τιμολόγια & πληρωμή στην κορυφή της σελίδας Χρεώσεις. Ανοίγει το πορτάλ χρεώσεων, όπου μπορείτε να:

  • Δείτε και κατεβάσετε τιμολόγια και αποδείξεις
  • Ενημερώσετε την κάρτα και τα στοιχεία χρέωσής σας

Το κουμπί λειτουργεί μόλις κάνετε συνδρομή. Οι ανανεώσεις πίστωσης λαμβάνουν επίσης το δικό τους τιμολόγιο και απόδειξη.

Ακυρώστε το πλάνο σας

Για να ακυρώσετε, κάντε κλικ στο Τιμολόγια & πληρωμή και ακυρώστε τη συνδρομή σας στο πορτάλ χρεώσεων. Το πλάνο συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι το τέλος της περιόδου που έχετε πληρώσει, και το Χρεώσεις δείχνει Ακυρώνεται με την ημερομηνία.

Όταν το πλάνο λήξει:

  • Δεν υπάρχουν πλέον συμπεριλαμβανόμενα λεπτά. Οι κλήσεις και τα μηνύματα πληρώνονται από το υπόλοιπο πίστωσής σας στην τιμή πληρωμής ανά χρήση των $0.09 το λεπτό.
  • Οι αριθμοί που περιλάμβανε το πλάνο σας γίνονται συνηθισμένοι ενοικιαζόμενοι αριθμοί. Από την επόμενη ανανέωσή τους, το μηνιαίο τους ενοίκιο προέρχεται από την πίστωσή σας. Αν το υπόλοιπό σας δεν μπορεί να το καλύψει, ο αριθμός απελευθερώνεται.
  • Οι βοηθοί, οι κλήσεις, οι επαφές και οι ρυθμίσεις σας παραμένουν στον χώρο εργασίας σας.

Μπορείτε να κάνετε ξανά συνδρομή οποιαδήποτε στιγμή από το Χρεώσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω το πλάνο; Μόνο ο ιδιοκτήτης του χώρου εργασίας μπορεί να αλλάξει το πλάνο ή να προσθέσει πίστωση. Οι admins και τα members βλέπουν «Μόνο ο ιδιοκτήτης του χώρου εργασίας μπορεί να αλλάξει το πλάνο.»

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή; Ένας χώρος εργασίας χωρίς συνδρομή δείχνει Δωρεάν δοκιμή στο Χρεώσεις. Τυχόν λεπτά δωρεάν δοκιμής είναι εφάπαξ παροχή από την ημέρα δημιουργίας του χώρου εργασίας, και δεν ανανεώνονται. Μετά από αυτό, η χρήση πληρώνεται από πίστωση.

Τα αχρησιμοποίητα λεπτά μεταφέρονται; Όχι. Κάθε περίοδος ξεκινά με το όριο του πλάνου σας, και τα αχρησιμοποίητα λεπτά δεν μεταφέρονται.

Ακόμα κολλημένοι;

Στείλτε email στο [email protected] ή στείλτε μας μήνυμα. Τα πλάνα Team και Scale έχουν προτεραιότητα υποστήριξης.

Επικοινωνία με την υποστήριξη