Fakturering och användning
Planer, uppgraderingar och avbokning
Vad varje plan inkluderar, hur månads- och årsfakturering fungerar, vad som händer när du uppgraderar eller nedgraderar, och hur du avbokar och hittar dina fakturor.
6 min läsning Uppdaterad 24 september 2026
På den här sidan
Ringhum har fyra planer: Starter, Solo, Team och Scale. Varje plan inkluderar ett antal minuter varje månad, en uppsättning gränser och en uppsättning funktioner. Du kan byta plan när som helst från Fakturering. Bara arbetsytans ägare kan byta plan.
Planerna
| Starter | Solo | Team | Scale | |
|---|---|---|---|---|
| Månadspris | 19 USD | 99 USD | 299 USD | från 492 USD |
| Per månad, fakturerat årsvis | 17 USD | 89 USD | 279 USD | från 462 USD |
| Minuter inkluderade per månad | 190 | 1 000 | 3 600 | 6 000 eller fler |
| Pris per extra minut | 0,085 USD | 0,085 USD | 0,08 USD | 0,075 USD |
| Arbetsytor | 1 | 1 | 3 | 3 eller fler |
| Teammedlemmar | 1 | 1 | 10 | Obegränsat |
| Samtal samtidigt | 1 | 3 | 10 | 50 eller fler |
| AI-assistenter | 1 | 3 | Obegränsat | Obegränsat |
| Telefonnummer | 1 | 1 | 3 | 5 eller fler |
| Nummer inkluderade i priset | 1 | 1 | 2 | 2, plus 1 avgiftsfritt |
Extra minuter betalas från ditt förbetalda saldo. Se Hur minuter räknas och Förbetalt saldo och påfyllning. När fler uppringare ringer än din plan tillåter samtidigt hör de extra uppringarna en upptaget-ton.
Funktioner per plan
Allt som inte listas här ingår i alla planer, inklusive bokade tider, inkorgen, kunskapsbanken, samtalsinspelning och transkriberingar.
| Funktion | Starter | Solo | Team | Scale |
|---|---|---|---|---|
| WhatsApp-meddelanden och -samtal | Ja | Ja | Ja | Ja |
| Skicka sms | Nej | Ja | Ja | Ja |
| Ditt varumärke på kund-e-post | Nej | Ja | Ja | Ja |
| AI svarar på inkommande sms | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Utgående kampanjer | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Dubbelriktad synk med Google Calendar | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Anslutningar till HubSpot, Pipedrive och Calendly | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Testsamtal i webbläsaren | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Webbplatswidget | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Offentlig bokningssida | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Prioriterad support | Nej | Nej | Ja | Ja |
| Kontroller för datalagring | Nej | Nej | Nej | Ja |
| Hjälp med nummerportering | Nej | Nej | Nej | Ja |
Att ta emot sms fungerar på alla planer. På fliken Abonnemang under Fakturering visas funktioner din plan inte inkluderar med ett hänglås och den plan som låser upp dem.
Scale: välj din egen storlek
Scale konfigureras av dig i stället för via ett säljsamtal. Klicka på Konfigurera Scale på faktureringssidan för att öppna kalkylatorn och välj sedan:
- Minuter från 6 000 till 120 000 i månaden, i steg om 1 000. Priset per minut sjunker ju mer du köper.
- Samtal samtidigt, från 50 upp till 250.
- Telefonnummer, från 5 upp till 150.
- Arbetsytor, från 3 upp till 50.
Extra samtal samtidigt, nummer och arbetsytor prissätts per enhet varje månad. Kalkylatorn visar totalen innan du köper.
Månads- eller årsfakturering
Använd växeln Månadsvis och Årsvis ovanför plankorten för att jämföra priser. Årsfakturering betalas en gång om året och kostar mindre per månad.
I båda fallen återställs dina inkluderade minuter varje månad, på den dag i månaden ditt abonnemang startade. En årsplan ger dig inte tolv månaders minuter på en gång.
Byta plan
- Öppna Fakturering och stanna på fliken Abonnemang.
- Under Planer väljer du Månadsvis eller Årsvis.
- Klicka på Uppgradera till eller Nedgradera till på planen du vill ha. För Scale klickar du på Konfigurera Scale.
- Om du inte har något abonnemang än betalar du på den säkra kassasidan. Du kan ange en kampanjkod där om du har en.
Vad som händer sedan beror på ändringen:
| Ändring | När den gäller | Vad du betalar |
|---|---|---|
| Första abonnemanget | När kassan är betald | Planens pris |
| Uppgradering till en dyrare plan | Omedelbart | Hela priset för den nya planen, debiteras nu |
| Byte mellan månads- och årsfakturering | Omedelbart | Hela priset för det nya faktureringsintervallet, debiteras nu |
| Nedgradering till en billigare plan | Omedelbart | Det lägre priset från ditt nästa faktureringsdatum |
Efter en uppgradering eller ett byte av faktureringsintervall startar en ny faktureringsperiod samma dag, med den nya planens fulla minuter. Den oanvända delen av din gamla plan återbetalas eller krediteras inte, eftersom dess minuter var tillgängliga att använda. Dina framtida betalningar och minutåterställningar följer det nya datumet.
Efter en nedgradering gäller den nya planens minuter och gränser direkt, och ditt faktureringsdatum förblir detsamma. Det ges ingen kredit för den oanvända delen av den dyrare planen.
Om betalningen för en uppgradering inte går igenom ser du "Betalningen för den nya planen gick inte igenom, så din plan ändrades inte." Ditt kort kan också be dig bekräfta betalningen först.
Fakturor, kvitton och betalningsuppgifter
Klicka på Fakturor och betalning högst upp på faktureringssidan. Det öppnar faktureringsportalen, där du kan:
- Se och ladda ner fakturor och kvitton
- Uppdatera ditt kort och dina faktureringsuppgifter
Knappen fungerar när du väl har ett abonnemang. Saldopåfyllningar får också sin egen faktura och kvitto.
Avboka din plan
För att avboka klickar du på Fakturor och betalning och avbokar ditt abonnemang i faktureringsportalen. Planen fortsätter köra till slutet av perioden du har betalat för, och Fakturering visar Avslutas med datumet.
När planen tar slut:
- Det finns inte längre några inkluderade minuter. Samtal och meddelanden betalas från ditt saldo till löpande pris på 0,09 USD i minuten.
- Nummer som din plan inkluderade blir vanliga hyrda nummer. Från deras nästa förnyelse kommer deras månadshyra från ditt saldo. Om ditt saldo inte räcker frigörs numret.
- Dina assistenter, samtal, kontakter och inställningar finns kvar i din arbetsyta.
Du kan abonnera igen när som helst från Fakturering.
Vanliga frågor
Varför kan jag inte byta plan? Bara arbetsytans ägare kan byta plan eller lägga till saldo. Administratörer och medlemmar ser "Bara arbetsytans ägare kan byta plan."
Finns det en gratis provperiod? En arbetsyta utan abonnemang visar Gratis provperiod på Fakturering. Eventuella gratisminuter från provperioden är en engångstilldelning från den dag arbetsytan skapades, och de förnyas inte. Därefter betalas användning från saldo.
Rullar oanvända minuter över? Nej. Varje period börjar med din plans tilldelning, och oanvända minuter förs inte över.
Relaterade artiklar
Hur minuter räknas
Hur samtalstid blir till planminuter, när dina minuter återställs, vad som inte räknas, och vad som händer efter att dina inkluderade minuter använts.
Förbetalt saldo och påfyllning
Vad ditt saldo betalar för, hur du fyller på saldo, hur långt det räcker, och vad som händer när det tar slut.
Användningsrapporten: varje samtal och meddelande, rad för rad
Hur du öppnar användningsrapporten, vad varje kolumn betyder, hur du filtrerar efter period och typ, och hur du exporterar den som en CSV-fil.
Bjud in ditt team och ställ in roller
Hur du bjuder in personer till din arbetsyta, vad varje roll kan göra, hur platser fungerar på varje plan, och hur du driver flera arbetsytor från en inloggning.
Fortfarande fast?
Mejla [email protected] eller skicka oss ett meddelande. Planerna Team och Scale får prioriterad support.